facebook_pixel
Den avslutande episoden av Life is Strange: Before the Storm släpps den 20 december

Den avslutande episoden av Life is Strange: Before the Storm släpps den 20 december

Så sent som i somras var vi djupt skeptiska. Medan de ursprungliga Life is Strange-utvecklarna Dontnod håller på med att utveckla en renodlad uppföljare (som förmodligen kommer vara en helt ny berättelse med helt nya karaktärer) så fick den Colorado-baserade studion Deck Nine Games den otacksamma uppgiften att utveckla en tredelad prequel kallad Before the Storm där vi skulle få spela som Chloe och uppleva hennes vänskap med Rachel Amber, innan den ursprungliga huvudrollen Max flyttade tillbaka till Arcadia Bay.

Problemet: grundpelaren i det ursprungliga Life is Strange var Max förmåga att spola tillbaka tiden, och eftersom Max inte figurerar i Before the Storm fanns stora farhågor om en långt torftigare spelupplevelse. Tji fick vi, minst sagt. Jag har personligen inte spelat Life is Strange: Before the Storm, men vår recensent Erik Bergérus delade ut betygen 86 respektive 83 procent till de två första episoderna, så succén kan nog påstås vara ett faktum såtillvida Deck Nine Games inte tappar bollen fullständigt i den sista episoden.

Life is Strange: Before the Storm Episod 3 släpps den 20 december, och nu har vi fått en ny trailer. Chloes vänskap med Rachel Amber når nya emotionella höjder samtidigt som Chloe gör en farlig upptäck som tvingar henne att fatta några av sitt livs tuffaste beslut. Alla tre episoder av av Life is Strange: Before the Storm kan inhandlas för 17 euro via Steam, och tidigt nästa år kommer det släppas en Deluxe Edition-utgåva med ett bonusavsnitt där den ursprungliga Chloe-röstskådespelerskan Ashly Burch repriserar sin roll.

Här är den nya trailern för Life is Strange: Before the Storm Episod 3.

Life is Strange: Before the Storm Ep 3 Trailer [PEGI]

Buy Before the Storm here: https://goo.gl/speX4k Before the Storm: Episode 3 releasing December 20 on Xbox One, PS4 and PC (Steam). Chloe struggles to keep grasp of the events unraveling in front of her as we hurtle towards a dramatic conclusion and the consequences of your all your actions so far.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar