facebook_pixel
Day Z kommer lämna early access nästa år

Day Z kommer lämna early access nästa år

En efter en dör de gamla elefanterna. Eller snarare föds och börjar leva på riktigt, som i fallet Ark: Survival Evolved i somras, som äntligen lämnade Steams early access-program efter hela tre år. Men det är ändå småpotatis jämfört med den verkliga early access-kungen Day Z av Bohemia Interactive.

Day Z är, som du säkert är väl medveten om vid det här laget, en onlineöverlevare där spelarna befinner i ett fiktivt Sovjet-doftande land där en zombieepidemi brutit ut. Men det är inte bara de vandrande odöda som ställer till problem, utan även andra spelare som kan vara både vänliga och fientliga.

Day Z har funnits i early access på Steam sedan december 2013 (tänka sig att early access varit en grej så pass länge redan) men nu har Bohemia Interactive skrivit en ny statusrapport där man dyrt och heligt lovar att spelet kommer lämna early access under 2018, även om nästa stora uppdatering dröjer tills efter årsskiftet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar