facebook_pixel
Capcom har avslöjat Mega Man 11

Capcom har avslöjat Mega Man 11

Efter det enorma klavertramp som var Mega Man-pappan Keiji Inafunes fjolårsspel Mighty No. 9 så finns det onekligen ett stort Mega Man-format hål att fylla på marknaden. Under 2017 har det varit upp till fansen med hjälp av svenskutvecklade Mega Man 2.5D och Super Mario Maker-inspirerade Mega Maker, men under 2018 kommer pappa Capcom återvända till serien i stor stil.

Först och främst har Mega Man 11 utannonserats, komplett med helt en helt ny grafisk stil i 2.5D med handritade karaktärer och omgivningar. Därtill kommer även samtliga åtta spel i Mega Max X-serien släppas till pc (oklart om det blir i form av ett samlingspaket) och Mega Man Legacy Collection kommer få en gratis uppdatering som låter spelaren spola tillbaka tiden (oklart när den släpps).

Mega Man 11 släpps någon gång mot slutet av nästa år. Här är premiärtrailern.

Mega Man 11 – Announcement Trailer

READY? Mega Man 11 is coming to Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, and PC in late 2018! Take a trip down memory lane and see how Mega Man has evolved in his latest adventure.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar