facebook_pixel
Bridge Constructor + Portal = sant?

Bridge Constructor + Portal = sant?

Det här var minst sagt oväntat. Valves klassiker Portal släpptes för lite mer än tio år sedan (ja, tio år sedan!) så det är på tiden att vi får ett nytt spel i serien. Det handlar dock inte om Portal 3 utan om Bridge Constructor Portal, och det släpps redan den 20 december. För utvecklingen står Headup Games och Clockstone Software (samma duo som ligger bakom det ursprungliga Bridge Constructor) och här nedan ser du premiärtrailern.

Bridge Constructor Portal har varit under utveckling i ett år och kommer “omfamna Portal-licensen fullt ut, en av de mest älskade spelserierna från det senaste årtiondet”. Precis som man kan föreställa sig kommer portalerna ge spelandet en extra dimension (förlåt), och det känns inte alldeles otroligt att föreställa sig att spelet kommer låna massor av idéer från Valve för det Portal 3 som vi troligtvis aldrig någonsin kommer få se.

Här är premiärtrailern för Bridge Constructor Portal.

Bridge Constructor Portal – Announcement Trailer

“Hello and welcome back to the Aperture Science computer-aided enrichment center.” We welcome all lucky applicants to Bridge Constructor Portal with our new vehicle-based test chambers, Quantum Tunnels and patented Aperture technology! For the last year we’ve been secretly working in our underground labs on the next iteration of the million-selling Bridge Constructor series.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar