facebook_pixel
World of Warcraft Classic återvänder till Azeroths rötter

World of Warcraft Classic återvänder till Azeroths rötter

Ända sedan Blizzard lanserade Burning Crusade för tio år sedan (ja, du är gammal) har fans av World of Warcraft önskat sig en återgång till spelets ursprung, dagarna innan gameplayet uppdaterades via mängder av expansioner och tweakar. Många har dessutom skapat sina egna vanilj-servrar för att emulera hur spelet såg ut när det först släpptes, varav många rentav stängts ner av Blizzard.

Nu verkar det dock som att det är Blizzard själva som erbjuder den ultimata nostalgitrippen för WoW-fans, med annonseringen att de kommer lansera World of Warcraft Classic. I praktiken rör det sig om en officiell vanilj-server, men mycket mer vet vi inte om vad det faktiskt innebär. Blizzard har heller inte hintat om något lanseringsdatum så gudarna vet när Classic faktiskt kommer att bli spelbart. Vi kan dock varmt rekommendera våra brittiska kollegors intervju med Blizzards vice-vd J. Allen Brack om arbetet med Classic.

Vad vi dock vet med säkerhet är att de släppt en teaser för att reta aptiten. Den har vi här:

World of Warcraft Classic Announcement

Get ready for a trip through time as a classic server option is coming to World of Warcraft. Keep an eye out for details on http://worldofwarcraft.com

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar