facebook_pixel
Utmana hårdkokta pensionärer i Counter-Strike på Dreamhack!

Utmana hårdkokta pensionärer i Counter-Strike på Dreamhack!

Vinterupplagan av Dreamhack äger rum mellan den 1 och den 4 december i Jönköping.

En av de klaner som kommer vara på plats är Silver Snipers, en femmannasquad bestående av Abbe “BirDie” Drakborg (75 år), Monica “Teen Slayer” Idenfors (62 år), Wanja “Knitting Knight” Godänge (63 år), Bertil “Berra-Bang” Englund (81 år) samt Öivind “Windy” Toverud (75 år). De har spelat Counter-Strike: Global Offensive mellan 50 och 70 timmar vardera.

Nu vill Silver Snipers ta sig an eliten på Dreamhack Winter. Om din klan känner sig mogen utmaningen kan du styra kosan till Silver Snipers officiella hemsida och anmäla ditt intresse. Klanen coachas av den numera pensionerade Tommy “Potti” Ingemarsson, mannen som en gång i tiden grundade och ingick i den legendariska världsmästarklanen Ninjas in Pyjamas.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar