facebook_pixel
Slasher’s Keep är ny grottkravlare i förstaperson

Slasher’s Keep är ny grottkravlare i förstaperson

Har du spelat Double Hitler? Nej, inte jag heller, men våra brittiska kollegor tycker att det är ett av de bästa gratispelen på pc:n överhuvudtaget, så jag antar att det både var och är rätt okej. Nu har Damian Schloter, Double Hitlers skapare, avslöjat sitt nyaste projekt, och du kan se premiärteasern för Slasher’s Keep här nedan.

Det rör sig om en grottkravlare i förstaperson i stil med Eye of the Beholder och Legend of Grimrock; man hittar fällor, hemliga dörrar och orcer (som man slår ihjäl) i jakten på sweet loot och siffror som blir större. Slasher’s Keep släpps som early access på Steam inom kort, men det ska redan nu vara fullt spelbart från början till slut.

Damian Schloter kommer främst koncentrera sig på “nya saker som jag fortfarande vill lägga till” tillsammans med allmän balansjustering och buggfixar under återstoden av utvecklingen. Slasher’s Keep kommer befinna sig i early access mellan fem och sju månader. Här är den första teasertrailern.

Slasher’s Keep – Gameplay Teaser

It’s a first-person roguelike! (or a roguelite, or a roguelikelike if you like) Put it on your wishlist http://store.steampowered.com/app/598060/Slashers_Keep/ website: http://www.slasherskeep.info Twitter: https://twitter.com/damianschloter Facebook: https://www.facebook.com/damianschloter/ Tumblr: http://damianschloter.tumblr.com/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar