facebook_pixel
Plötsligt: Grow Home-utvecklarna har släppt ett nytt spel!

Plötsligt: Grow Home-utvecklarna har släppt ett nytt spel!

Av alla de stora spelutgivarna just nu känns det egentligen som att det bara är Ubisoft som har en framtidsvision som de faktiskt tror på. Activision har mer eller mindre reducerat sig själva till en Call of Duty– och Destiny-fabrik, medan Electronic Arts experimenterar hejvilt med mikrotransaktioner i Star Wars: Battlefront 2 utan någon tydlig plan. Ubisoft, å andra sidan, har gått från klarhet till klarhet med sina “games as a service”-titlar Rainbow Six Siege, For Honor och Ghost Recon: Wildlands, och de har till och med fått Assassin’s Creed att kännas relevant igen i och med vitaminijektionen Origins.

Ubisoft har även gjort plats för mindre produktioner i lineupen, men istället för att slösa marknadsföringseuro på dem har man börjat föredra att helt sonika släppa spelen när de är klara med minimal fanfar, och låta kvaliteten sköta snacket. Som i det här fallet: Ode, det nya spelet av Grow Home-utvecklarna Ubisoft Reflections, är ute nu på Uplay, och nedan ser du lanseringstrailern. Prislappen är blott 5 euro så det handlar förmodligen inte om en särskilt långvarig upplevelse, men väl en munter och harmonisk sådan då spelaren får uppgiften att sprida glädje med hjälp av färg och musik.

Här är premiär- och lanseringstrailern för Ode.

Ode: Announcement Trailer | Ubisoft [US]

Ode: Embark on a journey of Pure Joy! Ode is available now on Uplay: http://odegame.com/ #Ode Website: http://odegame.com/ Uplay: http://store.ubi.com/ode/5a16b08788a7e3d65873c4c1.html http://www.ubisoft.com https://www.facebook.com/ubisoftus/ https://www.instagram.com/ubisoft/ https://twitter.com/ubisoft http://www.youtube.com/UbisoftUS ABOUT ODE: Ode is an immersive, enchanting visual & musical experience through beautiful open worlds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar