facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds lämnar early access i december

Playerunknown’s Battlegrounds lämnar early access i december

Paris Games Week mullrar vidare borta i Frankrike, och i samband med mässan passade Bluehole (eller kanske man borde säga PUBG Corp nu för tiden) på att dela med sig om den närmaste framtiden för deras omåttligt framgångsrika onlineskjutare Playerunknown’s Battlegrounds. Spelet har befunnit sig i early access på Steam sedan i våras, men nu har man slutligen avslöjat att version 1.0 av spelet kommer anlända i slutet av december.

– Förutom att utannonsera lanseringen av Playerunknown’s Battelgrounds via Xbox Game Preview-programmet den 12 december kan vi även dela med oss av de spännande nyheterna att vi är på väg att lansera version 1.0 av pc-spelet i slutet av december, skrev Chang Han Kim, vd för PUBG Corp, på Xbox officiella hemsida.

– Detta har varit ett fantastiskt år för oss, och att lansera både 1.0 på pc och Xbox genom Xbox Game Preview-programmet är enorma milstolpar för utvecklingsteamet. Jag är oerhört stolt över hur långt vi kommit på en så pass kort tid, men jag är ännu mer glad över att kunna säg att vi fortfarande bara har börjat!

Både den sedan länge utlovade nya kartan och det nya animationssystemet kommer ingå i version 1.0 av Playerunknown’s Battlegrounds, men utvecklingen kommer fortsätta i rask takt ändå, inte minst med tanke på att en tredje karta redan har utannonserats och att spelets skapare Brendan “Playerunknown” Greene ser spelet som ett “tioårigt projekt” som rentav kommer få en egen moddscen på sikt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar