facebook_pixel
Ny video om valmöjligheterna i Kingdom Come: Deliverance

Ny video om valmöjligheterna i Kingdom Come: Deliverance

Spelåret 2017 är på väg mot sitt slut, men vinterledigheten blir inte särskilt långvarig. Redan om mindre än tre månader, den 13 februari 2018, släpps tjeckiska Warhorse Studios Kingdom Come: Deliverance, en av nästa års första riktigt stora titlar. I början av den här månaden kollade vi in spelets fläskiga samlarutgåva, och nu har man släppt en ny gameplayvideo som demonstrerar det ickelinjära questupplägget i Kingdom Come: Deliverance.

I rollen som Henry, lantbrukarson ute efter efter hämnd, stöter vi på en farm där både hästar och ägare har slaktats. Vi får  välja hur vi vill nysta i mysteriet, förhöra vittnen eller undersöka brottsscenen, innan vi går ut i skogen på banditjakt, med eller utan förstärkning av allierade soldater. Spelet ser lite stelt ut jämfört med titlar som The Witcher 3: Wild Hunt, men potentialen för ett av nästa års allra bästa rollspelsupplevelser finns tveklöst.

Här är den nya gameplayvideon från Kingdom Come: Deliverance.

Kingdom Come: Deliverance – The Good, the Bad and the Sneaky

Welcome to the beautiful countryside of Bohemia 1403. But there is no time to lose as Lord Hanush has sent us on an important quest to investigate the Neuhof stable raid. How will you approach this? Will you settle your mission with the tip of your blade? Your silver-tongue?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar