facebook_pixel
Nu öppnar alfatestet av Sea of Thieves upp för alla

Nu öppnar alfatestet av Sea of Thieves upp för alla

Under hela året har Rare hållit i stängda alfatester av deras kommande samarbetsbetonade piratspel Sea of Thieves. De kommer förbli stängda året ut (som i att man måste anmäla sitt eget intresse och att man inte kommer få tillåtelse att dela med sig av video, ljud, skärmdumpar eller publika intryck) men om man registrerar sig för insider-programmet innan den 1 december kommer man garanteras en möjlighet att få prova spelet.

Här hos PC Gamer är vi faktiskt rätt uppspelta inför Sea of Thieves. Rare siktar fortfarande på att släppa spelet någon gång i början av nästa år, men vi skulle inte alls bli förvånade om det dröjer ännu ett litet tag eftersom vi hittills inte har sett röken av ett verkligt lanseringsdatum. Sea of Thieves har alla chanser i världen att bli nästa globala streamingfenomen eftersom det tycks vara väl lämpat för allsköns hyss på det stora blå.

Här är en relativt färsk trailer för Sea of Thieves från tidigare den här månaden.

Sea of Thieves #BeMorePirate Trailer

Tying in with the release of Xbox One X, here’s the latest trailer for Rare’s shared world adventure Sea of Thieves in all its ocean-going glory. Enjoy sampling just some of the piratical pleasures that lie in wait!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar