facebook_pixel
Nu kan du möta konsolspelare i Halo Wars 2

Nu kan du möta konsolspelare i Halo Wars 2

I oktober skrev vi om Creative Assemblys och 343 Industries planer på att låta konsol- och pc-spelare möta varandra i deras rts Halo Wars 2. Nu är dagen kommen, i alla fall delvis, för funktionaliteten har nu rullats in i spelet, även om den inte gäller för alla spellägen riktigt ännu. Endast orankade matcher är på agendan tills vidare, förutom i det nya spelläget Ranked 3×3 War.

Du kan läsa den officiella utannonseringen här. De spellägen som stöder crossplay i dagsläget är co-op i kampanjen, Blitz Firefight, Terminus Firefight och Custom Games. Man har också fixat en rad buggar och gjort en del småjusteringar, och bland de pc-specifika nyheterna hittar vi möjligheten att återigen byta tangent för “ångra”-kommandot och en fungerande “push to talk”-tangent.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar