facebook_pixel
Nu har Warface fått sitt Battle Royale-läge

Nu har Warface fått sitt Battle Royale-läge

Tidigare den här månaden avslöjade Crysis-utvecklarna Crytek att deras free-to-play-skjutare Warface väntade tillökning i form av ett Playerunknown’s Battlegrounds-doftande Battle Royale-läge. Nu är det nya spelläget ute, och du kan kan kolla in en ny trailer här nedan och läsa mer om de speltekniska detaljerna på Steam.

Battle Royale-läget är dock begränsat till blott 16 spelare, vilket nog gör det svårt för Warface att matcha hundramannauppgörelserna i PUBG. Men vi får ändå en “enorm ökenkarta”, en “krympande spelzon”, över “70 olika vapen” och lootlådor som faller från himlen innehållandes heta puffror och tillhörande attachments.

Här är den nya trailern för Battle Royale-läget i Warface.

Now in Warface – Battle Royale

Soldier, this is by far the toughest challenge of the year — the new game mode will require you to be always on the ready, it’s Battle Royale. Quick-paced combat with an element of the unknown — you never know which gun you’re going to get, with action taking place on the largest PvP map ever seen in the game.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar