facebook_pixel
Kostnaden för nya hjältar i Star Wars: Battlefront 2 sänks med 75 procent

Kostnaden för nya hjältar i Star Wars: Battlefront 2 sänks med 75 procent

Nu på fredag släpps Star Wars: Battlefront 2, och du kan kolla in tre färska videor från actionspelets olika onlinelägen här. I slutet av oktober fick spelet en stor, öppen beta där Dice och Electronic Arts introducerade lootlådor i vilka man kunde få olika kort för att uppgradera karaktärerna (för allt måste tydligen vara kort nu för tiden) och ingame-pengar som man senare kunde köpa spelets låsta hjälteenheter med.

Till en början kostade spelets dyraste hjältar Luke Skywalker och Darth Vader 60 000 krediter, och enligt en analys på Reddit skulle det här ha inneburit att spelare skulle behöva spela Star Wars: Battlefront 2 i ungefär 40 timmar (man får automatiskt en liten summa krediter om man slutför en match) för att låsa upp en av de mest åtråvärda hjältarna, såvida man inte valde att spendera riktiga pengar på lootlådor då, givetvis.

När allt det här uppdagades gjorde Electronic Arts sitt bästa för att förklara den påtagliga grinden för användarna på Reddit, vilket resulterade i det mest nedröstade inlägget på Reddit någonsin med 450 000 negativa röster på bara en dag. Med anledning av detta har Electronic Arts utannonserat att kostnaderna för de dyraste hjältarna i Star Wars: Battlefront 2 sänks med hela 75 procent(!), från 60 000 krediter till 15 000.

Den kompletta nya prislistan för de upplåsningsbara hjältarna i Battelfront 2 är numera som följer: Luke Skywalker och Darth Vader kostar 15 000 krediter vardera, Emperor Palpatine, Chewbacca och Leia får man för 10 000 per knop, och Iden Versio, huvudrollen i spelets enspelarkampanj, är din för 5000 krediter. Hjältarna som är spelbara från start är Boba Fett, Bossk, Han Solo, Kylo Ren, Lando Calrissian, Dath Maul, Rey och Yoda.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar