facebook_pixel
Kolla in ett gäng nya skärmdumpar från Biomutant

Kolla in ett gäng nya skärmdumpar från Biomutant

Actionrollspelet Biomutant av svenska studion Experiment 101 är på god väg att utvecklas till ett av nästa års allra största spel. Jag tyckte förvisso att det såg lite stelt ut i samband med premiärvisningen under Gamescom-mässan i slutat av sommaren, men sedan dess har utgivarna THQ Nordic köpt både studio och varumärke, vilket ger i alla fall mig klara indikationer på att spelet utvecklats till en verklig storsatsning att räkna med.

Nu har vi fått ett gäng nya skärmdumpar från Biomutant som visar spelet från dess allra bästa sida. Visst, man bör som alltid vara försiktig med att dra alltför stora slutsatser av officiellt pr-material (“bullshots” har blivit en vedertagen term i spelvärlden av en anledning) men oj så grönskande och mysigt vackert det här spelet verkar bli. Och så kan man göra spelarkaraktärens päls både lila och ljusblå. Bara en sån sak!

Här är de nya skärmdumparna från Biomutant.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar