facebook_pixel
Gazillion Entertainment stängs ner

Gazillion Entertainment stängs ner

För mindre än två veckor sedan nåddes vi av de beklagliga nyheterna att Disney avslutat alla former av samarbete med Gazillion Entertainment, och därför även skulle stänga ner Gazillion Entertainments Diablo-doftande MMO-spel Marvel Heroes Omega inom kort. Det planerade slutdatumet var den 31 december 2017, men via Twitter har vi nu fått veta att planerna skjutits fram och att servrarna går offline med omedelbar verkan.

Som en bieffekt av det här har också Gazillion Entertainment stängts ner, då studion helt och hållet kretsade kring underhållet och utvecklingen av Marvel Heroes Omega. Gazillion Entertainment tackar ända sina fans och de anställda för stödet, men hela situationen är extra sur för konsolspelare eftersom de versionerna av Marvel Heroes Omega också stängs ner, blott sex månader efter den ursprungliga lanseringen.

Vi på PC Gamer hoppas att alla de drabbade anställda hittar nya arbetsplatser så fort som möjligt. Här är tweeten om nedläggningen av Gazillion Entertainment från det officiella Marvel Heroes Omega-kontot.

Marvel Heroes Omega on Twitter

Marvel Heroes Omega on Twitter

https://t.co/Q12AUQ61c3

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar