facebook_pixel
En video om hur man smyger i Seven: The Days Long Gone

En video om hur man smyger i Seven: The Days Long Gone

Ett spel som smugit under radarn för många av oss är (pun intended) polska stealth-rollspelet Seven: The Days Long Gone, det nya projektet av de före detta CD Projekt Red-utvecklarna hos nya studion Fool’s Theory. Tidigare den här månaden kollade vi in en video som presenterade den öppna postapokalyptiska världen, och nu har det blivit dags för en närmare granskning av spelmekaniken.

Eftersom Seven: The Days Long Gone spelas ur ett isometriskt perspektiv är överblicken alltid total. Man kan använda sig av olika förklädnader och fällor för att ta sig fram i de detaljerade miljöerna, och alla vakter har tydliga synkoner som visar exakt vad de ser. Om man vill vänta tills de gått förbi innan man smyger vidare så är det bara att snabba upp tiden med ett knapptryck. Enkelt och elegant!

Seven: The Days Long Gone släpps den 1 december. Här är den nya trailern.

Seven: The Days Long Gone – Sneaking

Pre-order Seven: The Days Long Gone now: https://www.humblebundle.com/store/seven-the-days-long-gone Pre-order Seven: The Days Long Gone Collector’s Edition now: https://www.humblebundle.com/store/seven-the-days-long-gone-collectors-edition Release date December 1st 2017 http://seven-game.com/en/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar