facebook_pixel
Destiny 2 har hamnat i blåsväder igen

Destiny 2 har hamnat i blåsväder igen

Vissa bollar bara vägrar sluta rulla. Under helgen framkom det att Bungie hade infört en variabel till erfarenhetspoängssystemet i deras onlineskjutare Destiny 2, som gjorde att spelare tjänade mindre poäng än normalt, i ett extremfall med så mycket som 95 procent. Sedan dess har Bungie tagit bort den här variationen för att plana ut erfarenhetskurvan, men istället implementerade man en annan förändring som man inte uppmärksammande spelarna om.

En användare på Reddit har nämligen upptäckt att antalet erfarenhetspoäng som krävs för att gå upp en nivå i Destiny 2 har höjts från 80 000 till 160 000. Det här är en korrekt justering enligt Bungie själva, och det innebär att det nu endast går 6 procent snabbare att levla upp än med de variabla erfarenhetspoängen. Så vad innebär det här? Varför vill Bungie sänka tempot i Destiny 2? Planerar man att exempelvis sälja XP-boosts i framtiden i Middle-earth: Shadow of War-stil?

Här är Bungies tweet om de senaste justeringarna i Destiny 2.

Bungie Help on Twitter

The Destiny 2 API has yet to be adjusted to reflect the recent in game change to earned XP. We are working on an API update to address the discrepancy. The correct value to earn an additional level is 160,000 XP.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar