facebook_pixel
Den sista omgången av F1 Esports Series körs i helgen!

Den sista omgången av F1 Esports Series körs i helgen!

Jag bryr mig inte om esport. Alltså inte alls överhuvudtaget. Men när semifinalerna i den första säsongen av F1 Esports Series kördes för drygt en månad sedan satt jag som klistrad vid Facebook och kollade alla heat trots att jag egentligen hade en massa andra saker jag behövde göra. Racingen var riktigt bra och fruktansvärt tajt på ett sätt som verklighetens formel 1-cirkus sällan blir, och masskollisionerna och tjuvnypen lyste med sin frånvaro.

Nu under helgen körs säsongens sista formel 1-lopp i Abu Dhabi. Lewis Hamilton är klar mästare och de översta positionerna i konstruktörsmästerskapet är säkrade, så det är inte särskilt mycket som står på spel. Men samtidigt kommer finalen i F1 Esports Series avgöras, och vi kan vänta oss täta uppgörelser på Circuit de Spa-Francorchamps och Yas Marina Circuit under morgondagen. Tidtabeller hittas på den officiella hemsidan.

Här är en höjdpunktsvideo från semifinalen i oktober.

F1 Esports Semi-Finals: Highlights

Highlights from the ESports Series Semi-Finals For more F1® videos, visit http://www.Formula1.com Like F1® on Facebook: https://www.facebook.com/Formula1/ Follow F1® on Twitter: http://www.twitter.com/F1 Follow F1® on Instagram: http://www.instagram.com/F1

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar