facebook_pixel
De första spelsekvenserna från den nya PUBG-kartan premiärvisas nästa vecka

De första spelsekvenserna från den nya PUBG-kartan premiärvisas nästa vecka

Det är december (nästan) och det innebär att årets upplaga av den årliga spelgalan Game Awards närmar sig med stormsteg. Det kommer både delas ut utmärkelser till det gångna årets bästa spel (du kan rösta här) och bjudas på glimtar av framtiden. Precis som vanligt leds hela galan av Geoff Keighley, och nu har han tagit till Twittter för att berätta att han kommer bjuda på de allra första spelsekvenserna från den nya kartan till Playerunkown’s Battlegrounds.

Vi har tidigare kollat in en samling skärmdumpar från den nya kartan (nu senast för en och en halv vecka sedan) och i det aktuella numret av vår tidning kan du även läsa en fet artikel om kartan och framtiden för Playerunknown’s Battlegrounds i övrigt. Men detta blir som sagt den allra första gången vi får rörliga bilder, och tur är väl det eftersom kartan faktiskt borde vara mer eller mindre klar nu om den ska hinna med PUBG:s early access-uttåg innan årsskiftet.

Game Awards sänds live på internet under natten till nästa veckas fredag, och du kan se galan på de flesta tänkbara videotjänster. Här är Geoff Keighleys tweet om den nya PUBG-kartan.

Geoff Keighley on Twitter

Don’t miss the first-ever gameplay of the new desert map from @PUBATTLEGROUNDS live during @thegameawards on Thursday, December 7! #TheGameAwards

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar