facebook_pixel
Bungie ställer in livestream av Destiny 2

Bungie ställer in livestream av Destiny 2

Enligt Polygon ställer Bungie in sin planerade livestream av kommande Destiny 2-expansionen Curse of Osiris. Istället ska de publicera en blogg med information. Utvecklarna säger så klart inte rakt ut att detta beror på fansens irritation över senaste tidens skandaler, men det är ett rimligt antagande.

För den som missat det så har Bungie blivit påkomna med att sänka antalet erfarenhetspoäng spelare tjänar, utan att tala om det för oss. Efter att snabbt ha agerat och stängt av det här systemet kom nästa skandal som ett brev på posten. Istället för att sänka hur mycket erfarenhetspoäng vi tjänar fördubblade de istället nivån som krävs för att levla upp, vilket i princip innebär att vi är tillbaka på ruta ett igen.

Efter allt detta är fansen förståeligt nog ganska upprörda. På spelets subreddit har många ventilerat om spelets olika brister, inte bara xp-debaklet. När snöbollen väl börjar rulla är den svår att stoppa.

Läs också: Destiny 2 i blåsväder igen

 

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar