facebook_pixel
Ny video om “dynamics” i Football Manager 2018

Ny video om “dynamics” i Football Manager 2018

För drygt en vecka sedan tog vi vår allra första tittFootball Manager 2018, året upplaga av den enormt populära managementserien av Sports Interactive och Sega. Genom ett fejkat nyhetsinslag fick vi reda på att spelet bland annat kommer bjuda på uppgraderad AI, en ny grafikmotor och utökade scouting-möjligheter.

Ett ord som vi återkom till videon igenom var “dynamics”, ett inslag som Sports Interactive valde att hemlighålla för tillfället. Men nu har man äntligen valt att lägga korten på bordet i och med en ny sju minuter lång video som du kan se här nedan, presenterad av den något överhajpade men ändå förträffligt gemytliga Joe Thomlinson.

“Dynamics” är en ambitiös nyhet som tar dina spelares personligheter på allvar, både på planen och i omklädningsrummet. Sociala grupper kan bildas inuti ditt lag på grund av en lång rad olika anledningar (ålder, språk, status) och dessa får i sin tur ledare som du gör bäst i att hålla nöjda om du vill hålla ditt lag harmoniskt.

Football Manager 2018 släpps den 10 november. Här är den nya videon om “dynamics”.

Football Manager 2018 | Dynamics | Inside FM18

It’s here! Time for a first look at the brand new ‘Dynamics’ feature in Football Manager 2018 with Episode #1 of Inside FM2018. Pre-Purchase FM18 on Steam: https://2018.fm/2ftTK1B Football Manager 2018 will be released on November 10th. Be sure to Subscribe to the Football Manager YouTube channel for more feature announcements in the upcoming days.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar