facebook_pixel
Här är de första ingame-sekvenserna från Jurassic World Evolution

Här är de första ingame-sekvenserna från Jurassic World Evolution

I slutet av sommaren, i samband med Gamescom-mässan i Köln, avslöjades Planet Coaster-utvecklarna Frontier Developments nya spel Jurassic World Evolution. Avtäckandet inträffade under Microsofts livesända presentation, men tros detta finns inte spelet listat som en Play Anywhere-titel på Microsofts hemsida, och det är ju lite tråkigt (även om du förmodligen, precis som jag, fortfarande helst vill spela pc-spel via Steam).

Nu har Frontier Developments och Universal Studios släppt en ny trailer för Jurassic World Evolution, som visar upp de allra första ingame-sekvenserna (även om det inte rör sig om gameplay). En helikopter flyger omkring bland en massa sköna dinosaurier, och de både låter och rör sig precis som i filmerna. Raptorerna rycker på sina huvuden med fågellika rörelser, och den mäktiga T-Rexen har fortfarande världens i särklass bästa vrål!

Jurassic World Evolution släpps sommaren 2018 till Steam. Här är den nya trailern.

First In-Game Footage – Jurassic World Evolution

The first ever in-game footage of Jurassic World Evolution, revealed at Frontier Expo 2017. http://www.jurassicworldevolutiongame.com/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar