Här är 12 nya minuter från Hunt: Showdown

Här är 12 nya minuter från Hunt: Showdown

Under sommarens E3-mässa togs vi lite på sängen av Crysis-studion Cryteks nya och otroligt stämningsfulla onlineskjutare Hunt: Showdown. Spelet avslöjades förvisso redan 2014 men tycks av allt att döma vara värt den utdragna väntan, inte minst om man frågar Tobias Garsten (PCG-redaktionens utsända) som utan omsvep utsåg spelet till det ”i särklass bästa jag spelat på årets E3-mässa” i nummer 252 av vår tidning.

E3-mässans festligheter följdes upp med en utvecklardagbok i september (där vi fick exempel på de extremt interaktiva miljöerna) och nu har IGN lagt labbarna på en tidig version av Hunt: Showdown. Tillsammans med två av spelets utvecklare tar vi en tolv och en halv minuter lång titt på spelet. Ljudet är extremt viktigt eftersom gevärsskott och explosioner inte bara kan höras av andra spelare, utan även av spelets elaka monster.

Det hela framstår som en salig blandning av Playerunknown’s Battlegrounds, Stalker och Monster Hunter, och det skulle inte förvåna mig alls om spelet blir en omedelbar Twitch-succé när det släpps någon gång i den ospecificerade framtiden. Här de nya spelsekvenserna från Hunt: Showdown.

12 Minutes of Hunt: Showdown Gameplay (with Developer Commentary) – IGN First

We sat down with two of Hunt: Showdown’s developers who walk us through the ordeal of banishing a spider back to hell. Watch more IGN First here! https://www.youtube.com/watch?v=YR_Qsu4Wpek&list=PLraFbwCoisJCG2Wsep4O6WneiWMOKnSe7 Hunt: Showdown Gameplay Demo – E3 2017 https://www.youtube.com/watch?v=rslYfiyyNcU ——————————­—- Follow IGN for more!

 

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar