facebook_pixel
Det kommer mer innehåll till Hitman

Det kommer mer innehåll till Hitman

I våras blev det klart att Square Enix och danska Hitman-studion Io Interactive går skilda vägar, en nyhet som i alla fall tog mig lite grann på sängen eftersom jag upplevde att det nya episodbaserade Hitman-spelet var väldigt omtyckt, åtminstone bland fansen. Därefter inledde Square Enix jakten på en köpare av studion, men i slutändan bröt sig Io Interactive loss på egen hand tillsammans med Hitman-rättigheterna, även om de tyvärr var tvungna att offra lite personal på vägen.

Med andra ord kan vi förvänta oss en andra Hitman-säsong någon gång i framtiden, förmodligen under nästa år. Tills vidare försöker dock Io Interactive hålla fansen nöjda genom att släppa 10 nya spelarkurerade “featured contracts” den 13 oktober, följt av ytterligare 10 normala kontrakt senare under månaden. Io Interactive uppmanar oss också att lägga datumet den 24 oktober på minnet, för då kommer man avslöja “helt nytt innehåll”, även om det inte handlar om säsong 2 riktigt ännu.

Du kan läsa Io Interactives kompletta utannonsering här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar