facebook_pixel
Civilization III är gratis – i fyra timmar

Civilization III är gratis – i fyra timmar

Om du är snabb som attan kan du plocka på dig ett gratis exemplar av Sid Meier’s Civilization III Complete från Humble Store. Erbjudandet gäller bara fram till klocka 19, svensk tid, så det är bäst att skynda på. Förvisso sparar du knappt 40 spänn från det vanliga priset, men inget är väl så prisvärt som gratis?

Allt du behöver göra är att lägga spelet i din varukorg och sedan “betala”, varpå du direkt får tillgång till en Steam-kod. Sedan är du fri att nukea Gandhi tillbaka till stenåldern hur mycket du vill!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar