Chris Avellone antyder nytt Fallout-spel!

Chris Avellone antyder nytt Fallout-spel!

Det finns få spelskapare jag älskar lika mycket som Chris Avellone. Kolla bara på hans cv: Planescape: Torment, Icewind Dale, Knights of the Old Republic 2, Neverwinter Nights 2 och under den senaste tiden Torment: Tides of Numenera, Prey och Divinity: Original Sin 2. Avellone har också varit flitigt involverad i Fallout-serien, både i Black Isles Fallout 2 och Obisdians Fallout: New Vegas, och nu utökas kanske den listan med en tredje titel.

Chris Avellone har nämligen bytt ut sin profilbild på Facebook! Måhända inte jättestora nyheter i sig, men den nya bilden råkar föreställa Fallout-seriens eviga maskot Pipboy, som omfamnar en glad liten streckgubbe som utbrister “jag har saknat dig så mycket!”. Med andra ord är chanserna rätt hyggliga att Chris Avellone i detta nu utvecklar ett nytt Fallout-spel, fast inte nödvändigtvis med Obsidian eftersom han lämnade studion 2015.

Här är Chris Avellones nya profilbild på Facebook.

Chris Avellone

Chris Avellone updated his profile picture.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar