facebook_pixel
Andra världskrigs-skjutaren Day of Infamy får en gratishelg

Andra världskrigs-skjutaren Day of Infamy får en gratishelg

Tidigare i år, närmare bestämt den 23 mars, lämnade New World Interactives nya Andra världskrigs-spel Day of Infamy early access på Steam. I somras, i samband med att en liten film kallad Dunkirk gick upp på biograferna, fick spelet två nya kartor, varav en baserades just på slaget vid Dunkerque.

Ikväll kommer en gratishelg för Day of Infamy inledas på Steam. Den varar ända till måndag (med andra ord är det frågan om en riktigt, riktigt lång helg) och alla spelare kommer dessutom kunna samla erfarenhetspoäng (som man kan låsa upp klasser med) i en dubbelt snabbare takt än vanligt.

Tillfället till ära har New World Interative även släppt en ny karta kallad Brittany, tillsammans med ett nytt träningsuppdrag. Här är en trailer för Day of Infamys gratishelg där man skryter med en hel del halvintressant statistisk. Det där är ganska många avfyrade skott och genomförda radiosamtal, liksom.

Day of Infamy – FREE WEEKEND! [12th – 16th October 17]

Experience intense WW2 combat from the creators of Insurgency FREE THIS WEEKEND – Download Day of Infamy on Steam now for MAC, PC, and Linux: http://store.steampowered.com/app/447820/ Free Weekend goes live 10am PT / 1pm ET Thursday the 12th of October – PRE-LOAD NOW!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar