facebook_pixel
Äkta rysk ambassadör dyker upp som död kropp i Batman: The Enemy Within

Äkta rysk ambassadör dyker upp som död kropp i Batman: The Enemy Within

Som du säkert minns blev Andrei Karlov, den före detta ryska ambassadören i Turkiet, ihjälskjuten i Ankara den 19 december i fjol. Detta gav sedan upphov till ett av världens mest berömda fotografier den senaste tiden (i alla fall som jag upplevt det) föreställande hans livlösa kropp och mördaren.

Uppenbarligen är Telltale Games inte överdrivet intresserade av omvärlden, för av någon anledning lyckades Andrei Karlovs kropp leta sig in i den färdiga versionen av Batman: The Enemy Within – The Telltale Series Episod 2 (som vi recenserade under gårdagen).

Sedan det här uppdagades har Telltale Games kontaktat Gamasutra för att berätta att “en uppdatering har skickats in som kommer ta bort bilden från alla plattformar”. Representanten beklagade också det skedda och sade att man kommer “vidta nödvändiga åtgärder” för att se till att inte något liknande händer igen.

Här är tweeten som ursprungligen uppmärksammade det skedda.

Bro Team Pill on Twitter

SO TELLTALE BATMAN JUST USED THE IMAGE OF THAT MURDERED RUSSIAN DIPLOMAT IN THEIR GAME AND THOAUAHAHAAHAHHAHAHAAAAHAAAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar