Star Wars: Battlefronts season pass är tillfälligt gratis

Star Wars: Battlefronts season pass är tillfälligt gratis

Star Wars: Battlefront 2 släpps den 17 november, men det är ännu oklart om spelet kommer ha ett season pass eller ej. I våras fick vi tecken på att så inte kommer vara fallet när Bernd Diemer, spelets creative director, rakt ut sade att ”vi kommer inte ha ett season pass” och att ”vi måste komma på något bättre”. Detta i ett försök att låta bli att dela upp spelarbasen.

Star Wars: Battlefront, föregångaren, har ett season pass. Det inkluderar fyra expansioner och är just nu helt gratis borta hos Origin, måhända som ett tecken på vad som komma skall. Erbjudandet är en del av Electronic Arts On the House-program och kommer inte vara för evigt (exakt när det tar slut vet vi inte). I normala fall kostar season passet drygt 200 kronor.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar