facebook_pixel
Psychonauts är gratis via Humble just nu

Psychonauts är gratis via Humble just nu

Jag har inte spelat Psychonauts på allvar sedan det var nytt för sisådär 10 år sedan, men jag är ganska säker på att det fortfarande är ett av världens bästa spel. Sedan dess har Tim Schafers egendomliga plattformsäventyr patchats för att fungera klanderfritt på moderna datorer, och nu är det helt gratis via Humble under ett dygn framöver. Allt du behöver göra är att registrera ett konto och Psychonauts är ditt.

Den Fig-finansierade uppföljaren Psychonauts 2 lär även vara på inkommande så småningom. För drygt ett år sedan glodde vi på en prototyp som återskapade sommarlägret Whispering Rock från originalspelet, och i februari blev det klart att svenska Starbreeze kommer ge ut Psychonauts 2 via digitala plattformar. Vågar vi hoppas på en lansering någon gång under 2018? Det vågar vi nog. Kanske.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar