facebook_pixel
Orcninjorna invarderar Midgård!

Orcninjorna invarderar Midgård!

Monoliths actionrollspel Middle-Earth: Shadow of War släpps om drygt en månad, den 10 oktober, så Warner Bros pr-maskineri går föga förvånande på högvarv. Spelet verkar bli mycket större än originalet på de allra flesta sätt och vis, så orcerna har numera delat upp sig i egna stammar. Förra veckan tog vi en titt på blingbling-älskarna Marauders och nu är det dags för orcninjorna.

Som synes i trailern nedan gillar Dark Tribe, tja, mörker i de flesta tänkbara former. Man klär sig i svart, maskerar sina ansikten och attackerar från skuggorna. Under den nya trailern ser ni också motsvarigheter för Machine-stammen (de gillar eldkastare) och Terror-stammen (Midgårds motsvarighet till Game of Thrones-huset Bolton, antar vi) som vi missat att täcka tidigare.

Official Shadow of War Dark Tribe Trailer

There is no hiding, no safety, no escape. Surrender to the Dark tribe. – http://www.shadowofwar.com/preorder Middle-earth: Shadow of War releases on October 10, 2017 on Xbox One, Xbox One X, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

Official Shadow of War Machine Tribe Trailer

They’ll beat you, grind you and smash you into pulp. Feel the fire of the Machine in the latest installment of #ShadowOfWar’s Orc tribe series. | Pre-order now: http://www.shadowofwar.com/preorder Middle-earth: Shadow of War releases on October 10, 2017 on Xbox One, Xbox One X, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

Official Shadow Of War Terror Tribe Trailer

Blades. Blood. Pain. All will fear the arrival of Terror. – Witness the emergence of the Orc tribes in #ShadowOfWar over the coming weeks. To which of them do you belong? | Pre-order available now: http://www.shadowofwar.com/preorder Middle-earth: Shadow of War releases on October 10, 2017 on Xbox One, Xbox One X, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar