facebook_pixel
Nytt spel om Första världskriget på gång av Verdun-utvecklarna

Nytt spel om Första världskriget på gång av Verdun-utvecklarna

Våren 2015 släppte den holländska studion Blackmill Games sitt onlinefokuserade och realistiska Första världskrigs-spel Verdun. Spelet blev något av en kulthit, för trots att Metacritic-snittet (70 av 100) aldrig nådde några högre höjder så är användaromdömet på Steam “väldigt positivt”, både över spelets hela livslängd och under den senaste tiden.

Istället för att göra en uppföljare har Blackmill Games valt att göra Tannenberg, en fristående expansion till Verdun som utspelar sig på Östfronten mellan 1914 och 1918. Nu har man avslöjat att spelet som släpps som early access den 16 november på Steam, och bland de största nyheterna kommer vi hitta ett nytt “dynamiskt” spelläge kallat Maneuver för upp till 64 spelare.

Här är en ny liten trailer för Tannenberg.

Tannenberg 1914-1918 I Steam Early Access Release Announcement

Grab your shashka and get ready for a winter offensive – Tannenberg launches November 16 on Steam Early Access! Tannenberg is the latest entry in the 1914-1918 WW1 Game series of FPS games which started with Verdun. The game takes place on the Eastern Front and will be available later this year on PC via Steam Early Access.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar