Ny, tung trailer för Assassin’s Creed: Origins

Ny, tung trailer för Assassin’s Creed: Origins

Vi har skrivit en hel del om Ubisofts ambitiösa Assassin’s Creed: Origins tidigare (bland annat i form av fet förhandstitt från i somras) men det här är faktiskt den första gången som jag personligen, på allvar, känner mig intresserad. Jag gillar nämligen egyptisk mytologi, så det är fint att se mängder av Anubis-masker och annat smått och gott i den nya bombastiska trailern här nedan.

Spelaren tar rollen som den synnerligen kapabla Bayek, och av allt att döma kommer man försöka hjälpa Kleopatra att befria Egypten från den mystiska skuggorganisationen Order of the Ancients, som kontrollerar faraonerna från skuggorna. Vi kan nog anta att de är en sorts föregångare till tempelriddarna, som varit de huvudsakliga fienderna i många andra av seriens spel.

Assassin’s Creed: Origins släpps den 27 oktober. Här är den nya trailern.

Assassin’s Creed Origins: Order of the Ancients | Trailer| Ubisoft [US]

Learn more about the Order of the Ancients, a mysterious force controlling Egypt from the shadows. Assassin’s Creed Origins is available on 10.27.17 Available for pre-order now https://assassinscreed.ubisoft.com/ga… Join the conversation using #AssassinsCreed. Follow us for the latest updates on Assassin’s Creed: Website – http://bit.ly/2t7jeqz https://www.facebook.com/assassinscre…

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar