Kolla in en ny filmisk trailer för Assassin’s Creed: Origins

Kolla in en ny filmisk trailer för Assassin’s Creed: Origins

Lanseringen av Assassin’s Creed: Origins närmar sig med stormsteg, men Ubisoft verkar ha tröttnat lite grann på att visa upp sekvenser från själva spelet. För två veckor sedan kollade vi på en filmisk trailer om Order of the Ancients, skuggorganisationen som styr Egypten med järnhand, och nu är det dags att ta fram popcornen igen.

Denna gång verkar det som att Ubisoft tar inspiration av sig själva, eller i alla fall jag finner det fullständigt omöjligt att inte tänka på den fantastiska klassikern Prince of Persia: Sands of Time när jag ser på den nya filmiska trailern här nedan. Till tonerna av dramatisk musik bryts olika sandskepnader ned av hårda vindar, och bland dem reser sig spelets huvudroll Bayek. Vi hoppas att han inte fått alldeles för mycket sand i skorna.

Assassin’s Creed: Origins släpps den 27 oktober. Här är den nya trailern.

Assassin’s Creed Origins: From Sand Cinematic Trailer

Watch the Assassin’s Creed Origins Sand Cinematic Trailer and face a civilization on the brink of collapse. Available on October 27th, 2017 Join us now: Website: http://assassinscreed.com Facebook: https://www.facebook.com/assassinscreed/

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar