facebook_pixel
Höstens stora racingduell är snart här!

Höstens stora racingduell är snart här!

I måndags recenserade jag Project Cars 2 på dessa sidor och delade ut det mycket stabila betyget 86 procent. Jag lyfte fram det enorma ban- och bilutbudet som spelets starkaste kort (jag tvivlar på att något annat racingspel haft lika många banor vid lanseringen) men delade samtidigt ut en vänlig liten brasklapp till den fortfarande rätt torftiga presentationen och den ålderstigna grafiken (även om väder- och ljuseffekterna är fina).

Men! Jag kan fortfarande inte rekommendera Project Cars 2 utan förbehåll. Ett annat litet spel kallat Forza Motorsport 7 väntar nämligen bakom kulisserna, och jag vill recensera bägge spelen innan jag rekommenderar det ena framför det andra. Project Cars 2 släpps nu på fredag, den 22 september, medan Forza Motorsport 7 släpps den 3 oktober, så recensionen av det sistnämnda lär sannolikt dyka upp någon gång däromkring.

Under tiden kan man dock passa på att kolla in lanseringstrailers för både Project Cars 2 och Forza Motosport 7 här nedan. Forza har dessutom fått en demoversion som man kan ladda ner via Windows 10-butiken från och med igår. Den är bara 23 GB stor. Brum brum!

Project CARS 2 – PC/PS4/XB1 – The Race is On (Launch Trailer)

Live the life of the motorsport hero. Conquer all four seasons of beautiful grip-affecting weather across the largest track roster ever seen on console in 180+ cars from the world’s most elite brands. Race on dirt and snow, ice and rain, in IndyCars and hypercars, Porsches and Ferraris, and experience your Ultimate Driver Journey anytime, anywhere.

Forza Motorsport 7 4K Launch Trailer

Experience the danger and beauty of competitive racing at the limit. Enjoy gorgeous graphics at 60fps and true 4K resolution in HDR. Collect over 700 Forzavista™ cars, including the largest assortment of Ferraris, Porsches, and Lamborghinis ever. Master over 30 famous environments with race conditions that change every time you race.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar