facebook_pixel
Harley Quinn debuterar i nästa Batman-episod

Harley Quinn debuterar i nästa Batman-episod

De må inte finnas några fler Arkham-spel på horisonten, men det innebär inte att vi behöver vara helt svältfödda på Batman. I fjol släppte Telltale Games den första säsongen av Batman: The Telltale Series, och nu i sommar inleddes den andra säsongen med undertiteln The Enemy Within (vår recension av episod ett finnes här).

Det var tänkt att episod två skulle släppas den 26 september, men Telltale Games har nu meddelat att den försenas till den 3 oktober. Som plåster på såren har man bekräftat en efterlängtad debut för ingen mindre än Harley Quinn, Jokerns ständiga kärleksintresse (i alla fall om man frågar henne).

Telltale Games har dock tagit sig stora konstnärliga friheter hittills under Batman-seriens gång, så vi kan nog förvänta oss en och annan twist för Harley Quinn också. Hon tycks fock fortfarande vara väldigt förtjust i clownsmink. Här är Telltale Games tweet som avslöjade Harley Quinn.

Telltale Games on Twitter

Harley Quinn makes her Telltale debut in the next episode of #Batman: The Enemy Within, out October 3!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar