Här är 17 nya minuter från Code Vein

Här är 17 nya minuter från Code Vein

I våras avslöjades Code Vein, det nya actionrollspelet av Bandai Namco och det interna God Eater-teamet. Spelet bekräftades för pc under E3-mässan, och kort därpå kikade vi på blandade spelsekvenser som utspelade sig i raserade parkeringshus och mysbelysta grottor.

Nu har IGN lagt vantarna på spelet och delat med sig av en 17 minuter lång gameplayvideo. Precis som vi antog redan tidigare rör det sig om ett utmanande och väldigt Dark Souls-doftande spel, fast med en mörk animestil och orimligt stiligt klädda karaktärer.

Världen är postapokalyptisk och man slåss mot fiender kallade The Lost. Spelarkaraktärerna kallas Revenants och är utrustade med vampyrliknande krafter såväl som den blodtörst som följer med på köpet. Code Vein släpps nästa år och här är den nya gameplaydemon.

Code Vein: 17 Minutes of Dark Souls-y Gameplay – IGN First

We walk you through some in-development gameplay from Bandai Namco’s upcoming anime-kissed Dark Souls-style action-RPG. Code Vein Official First Trailer https://www.youtube.com/watch?v=wYInjuE-lhQ Subscribe to IGN for more IGN First exclusives! http://www.youtube.com/user/IGNentertainment?sub_confirmation=1 ——————————­—- Follow IGN for more!

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar