facebook_pixel
Fortnites Battle Royale-läge har redan spelats av över en miljon spelare

Fortnites Battle Royale-läge har redan spelats av över en miljon spelare

Igår skrev vi om det nya spelläget Battle Royale till Epic Games craftingshooter (jag uppfann just det ordet, visst är jag duktig?) Fortnite. Det är helt gratis och släpptes igår (“riktiga” Fortnite kostar fortfarande pengar) och nu har Epic Games tagit till Twitter för att meddela att öven en miljon spelare “hoppade på stridsbussen” redan under dag ett. Du kan ladda ner Battle Royale här.

Fortnite on Twitter

Over 1 million players have partied on the Battle Bus during the first day of Battle Royale! Thank you and party on! ???

Allt det här händer, givetvis, under det fortfarande pågående och ytterst oklara trångmålet mellan Epic Games och Playerunknown’s Battelgrounds-utvecklarna Bluehole. När Battle Royale-läget till Fortnite först utannonserades namedroppades just PUBG i pressreleasen, utan Blueholes vetskap eller medgivande.

Saker kompliceras av att Epic Games och Bluehole har ett nära samarbete eftersom PUBG använder Epics Unreal-motor, och det är därför inte alls svårt att föreställa sig att Epic dragit nytta av samarbetet för att skapa sin numera direkta PUBG-konkurrent. Håhåjaja vilken soppa, och vi lär få gott om anledningar att återkomma till den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar