facebook_pixel
För första gången någonsin släpps årets WWE-spel samtidigt till konsol och pc

För första gången någonsin släpps årets WWE-spel samtidigt till konsol och pc

2K Games årligen återkommande WWE-spel är, liksom Konamis Pro Evo Evolution Soccer, en serie som traditionellt fått lida på pc:n. I fallet WWE har det skett genom ständiga förseningar (WWE 2K17 släpptes till konsol under oktober 2016 och till pc under februari 2017) men nu är det slut med det, i alla fall tillfälligt.

2K Games har nämligen utannonserat att WWE 2K18 släpps samtidigt till konsoler och pc den 17 oktober. Det är dock fortfarande möjligt för konsolspelare att börja spela tidigare (om man förhandsbokar Deluxe Edition får man fyra dagars “tjuvstart”, och det erbjuds inte på pc:n) men vi ser ändå det här som ett klart fall framåt.

Tillfället till ära har man också släppt den allra första gameplaytrailern för WWE 2K18. Jag är verkligen ingen WWE-expert, men till och med jag nickar igenkännande åt han den där Triple H och den ascoola (och numera asgamla) The Undertaker. Vi noterar även att många kvinnor (som brottas) dyker upp i trailern, och det är ju bra.

Här är den första gameplaytrailern för WWE 2K18.

WWE 2K18 First Gameplay Trailer

Check out the new graphics engine, backstage areas, and 8-person battles. Subscribe ►http://2kgam.es/29EqRRe Pre-order WWE 2K18 ► https://wwe.2k.com/preorder Like us on Facebook ►https://www.facebook.com/WWEgames Follow us on Twitter ►https://twitter.com/WWEgames Follow us on Instagram ►https://instagram.com/wwegames

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar