facebook_pixel
Det verkar som att Injustice 2 kommer till pc, trots allt

Det verkar som att Injustice 2 kommer till pc, trots allt

Förra sommaren avslöjades Injustice 2, Mortal Kombat-studion Neatherrealms nya fightingspel. Det släpptes till konsoler den 11 maj i år, medan en pc-version fortsättningsvis lyser med sin frånvaro. Men eftersom originalspelet också släpptes till pc ett bra tag efter konsolversionerna (Injustice släpptes april 2013 till konsoler och november samma år till pc i form av en ultimat utgåva) har vi inte haft anledningar att sluta hoppas.

Mycket riktigt verkar det nu som att Injustice 2 kommer följa exakt samma mönster som sin föregångare. En pc-version har dykt upp både hos den nederländska spelbutiken Game Mania (tillsammans med box art) och franska Amazon (enligt WCCF Tech, produktsidan har redan tagits ner) så en officiell utannonsering är sannolikt att vänta inom kort. Varför skulle man hitta på det här spelets existens liksom? Finns ingen anledning.

Vi återkommer till ärendet när vi vet mera.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar