facebook_pixel
“Det kommer inga fler Arkham-spel”

“Det kommer inga fler Arkham-spel”

Bortsett från den extremt misslyckade pc-portningen av Arkham Knight var Rocksteadys Batman-trilogi rätt lyckad (spinoffen Arkham Origins av WB Games Montreal lär också ha varit helt okej).  Det kändes ändå rätt av Rocksteady att dra streck efter deras tredje spel, men frågan har kvarstått huruvida Warner Bros skulle anlita en ny utvecklare för att fortsätta hålla liv i serien eller inte.

Kevin Conroy, Batmans röstskådespelare, har nu dementerat att så skulle vara fallet. Och han finner det smått obegripligt. Under en paneldiskussion fick han frågan om det finns några nya Arkham-spel under utveckling, och han svarade som följer.

– Vet du, jag kan knappt tro det själv, men de kommer inte göra några fler spel. Är inte det otroligt? De har tjänat miljarder på de här spelen, men nej, det finns inga planer på ett till. Tyvärr.

Här är en video med det berörda uttalandet.

Matt Sifford on Twitter

@Arkhamverse @BatmanNewsCom just saw Conroy at @WizardWorld Nashville and asked about future Arkham projects. Unfortunately he says no ? https://t.co/tJEa3Am4FC

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar