Det kommer en Fifa 18-demo idag

Det kommer en Fifa 18-demo idag

I somras, i samband med E3, fick vi en premiärtrailer för Fifa 18 som innehöll väldigt mycket Christiano Ronaldo. Ett tag senare, i början av september, fick vi ett smakprov av fortsättningen på The Journey, fjolårets hyllade och helt nya storyläge. Man kommer återigen spela som ynglingen Alex Hunter, men denna gång reser man utanför Englands gränser med Europas största klubbar i sikte.

Nu har Electronic Arts berättat att det kommer en demo av Fifa 18. Idag! Något exakt klockslag vet vi inte, men håll koll på Origin om du vill vara tidigt ute. Demon ifråga bjuder på ett smakprov av den nya storykampanjen (ordet som används är “preview” så det finns viss risk att det bara handlar om en mellansekvens) tillsammans med enskilda matcher i Kick Off Mode. Man kommer kunna spela som hela 12 olika klubbar, inklusive stora namn som Machester United, Machester City och Real Madrid. Demon innehåller också fyra olika stadion.

Fifa 18 släpps den 29 september.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar