Capcom, Sega och Atlus samarbetar i ny Humble Bundle

Capcom, Sega och Atlus samarbetar i ny Humble Bundle

Jag har sagt det förr och säger det igen: Motorsport Manager är fjolårets mest underskattade spel (recension). Playsport Games managmentlir var fantastisk på de flesta sätt och vis, med ett otroligt sinne för detaljer och en djup förståelse för motorsport och dess ofta onödigt politiska värld.

Nu har en ny Humble Bundle kallad Humble Capcom x Sega x Atlus Bundle gjorts tillgänglig. Under den dyraste nivån, 12 dollar, hittar vi just Motorsport Manager (tillsammans med Devil May Cry 4: Special Edition) och under de två andra prisnivåerna (1 dollar samt 6 dollar och 65 cent, det nuvarande genomsnittet) hittar vi spel som Zeno Clash 2, Bionic Commando, Resident Evil 4, Dead Rising och Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure.

Resident Evil 4 är ju, som alla vet, ett av de bästa spelen som någonsin gjorts. Så allt sammantaget är det här en rätt jäkla schysst deal, i alla fall om ni frågar mig (och det kanske ni gör, jag vet inte). Här är är förresten min gamla videorecension av Motorsport Manager. Den är ganska lång.

Recension: Motorsport Manager

Benny tar sig an livet som stallchef med oväntat lyckade resultat!

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar