facebook_pixel
Bilarna från Fate of the Furious kommer till Forza Motorsport 7

Bilarna från Fate of the Furious kommer till Forza Motorsport 7

Nästa tisdag, den 3 oktober, släpps Turn 10 Studios och Microsofts nya racingspel Forza Motorsport 7. Förra veckan tog vi en titt på lanseringstrailern, och redan i somras bekantade vi oss med systemkraven. Det finns även en 23 GB tung demoversion av spelet som man kan ladda ner via Windows-butiken.

Nu har Microsoft avslöjat att man kommer släppa ett dlc-paket med bilar vid sidan av lanseringen av Forza Motorsport 7. Det rör sig om ett gäng vrålåk som du kanske sett på bioduken tidigare, närmare bestämt bilarna från vårens succé Fate of the Furious (eller Fast & Furious 8 som filmen också kallas internationellt).

Paketet ingår i Ultimate och Deluxe-utgåvorna av Forza Motorsport 7 (om man förbokar Ultimate Edition kan man börja spela fullversionen av spelet redan den 29 september, hela fyra dagar före den egentliga lanseringen, vilket vi på PC Gamer tycker är mer än lovligt unket) men paketet kan även inhandlas enskilt för 10 dollar.

Här är den nya trailern som visar upp Fate of the Furious Car Pack till Forza Motorsport 7.

Forza Motorsport 7 Fate of the Furious Car Pack

The Fate of the Furious Car Pack features ten hero cars from the nitro-fueled blockbuster action franchise and is included with Deluxe and Ultimate editions of Forza Motorsport 7 or as a standalone purchase for $9.99 beginning October 3rd.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar