facebook_pixel
American McGee tar nya tag med Alice 3

American McGee tar nya tag med Alice 3

I somras belyste vi ett blogginlägg av Alice-skaparen och speldesignern American McGee. Han beklagade sig över att han frågas om Alice 3 “flera gånger om dagen” och att fansens “önskemål, idéer och tanklösa planer borde skickas till EA istället för till mig om ni vill få det att hända snabbare”.

Nu har American McGee ändå avslöjat mer handgripliga planer för Alice 3 via ännu ett nytt blogginlägg, måhända som ett direkt resultat av sommarens uppmaning till fansen. Kort och gott avslöjas det att American McGee börjat arbeta på ett “nytt förslag” för ett spel kallat Alice: Asylum, som kommer presenteras för Electronic Arts.

Förslaget kommer inkludera saker som artwork, designplaner och en genomtänkt ekonomisk och/eller affärsmodell. Om man vill visa sitt stöd kan man anmäla sig till mailistan för Alice 3 via formuläret i blogginlägget. Man kan även stöda projektets förproduktion genom att skänka pengar via Pay Pal.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar