facebook_pixel
Usain Bolt är av någon anledning med i PES 2018

Usain Bolt är av någon anledning med i PES 2018

Förra hösten släpptes PES 2017, fjolårets upplaga av Konamis seglivade fotbollsserie. Vår recensent Joakim Kilman var inte imponerad, delade ut betyget 54 procent och beklagade sig över att vi pc-spelare återigen fick dras med en “ful och slapp port av ett egentligen smått fantastiskt fotbollsspel”. Kommer man lyckas bättre i år?

Förmodligen inte, ärligt talat, inte minst med tanke på att Konami mestadels tycks vara intresserad av pachinko-maskiner nu för tiden. PES 2018 kommer ändå släppas den 14 september, och via Twitter har Konami avslöjat att ingen mindre än världens snabbaste sprinter Usain Bolt kommer utgöra en spelbar förköpsbonus.

Här är bildbevis i form av en animerad gif.

Pro Evolution Soccer on Twitter

Play as @usainbolt in #PES2018 when you pre-order!⚡️? https://t.co/b7HcXH3cJO https://t.co/avYRCRjD4X

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar