facebook_pixel
Trailer och spelsekvenser från Batman: The Enemy Within

Trailer och spelsekvenser från Batman: The Enemy Within

Telltale Games har många järn i elden just nu. Precis som vanligt, det vill säga.

För några veckor sedan avslöjade man en uppföljare till det hyllade The Wolf Among Us, en fjärde och avslutande säsong av långköraren The Walking Dead och en andra säsong av fjolårets rätt medelmåttiga (läs vår recension av säsongsavslutningen här) Batman: The Telltale Series.

Den sistnämnda har premiär nästa tisdag, den 8 augusti. Säsongen bär undertiteln The Enemy Within, och just nu kan man inhandla den för 20 euro och 69 cent via Steam. Nedan ser ni en ny trailer som introducerar Riddler, och under trailern kan ni se de första 16 minuterna från den första episoden av Batman: The Enemy Within.

Batman: The Enemy Within – OFFICIAL TRAILER

“The criminally insane… you’re drawn to them.” Return to Gotham in Batman: The Enemy Within, premiering August 8.

Batman: The Enemy Within – The Telltale Series – First 16 Minutes Gameplay

First 16 minutes of Batman: The Enemy Within (The Telltale Series Season 2) Batman: The Enemy Within – The Telltale Series is a new five-part, episodic game series that continues Telltale’s unique take on the Caped Crusader.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar