facebook_pixel
Songbringer släpps den 1 september

Songbringer släpps den 1 september

I februari, när vintern fortfarande höll vår del av världen i ett järngrepp, utannonserades det The Legend of Zelda-doftande actionrollspelet Songbringer. Spelet utvecklas av enmannastudion Wizard Fu (även känd som kaliforniern Nathanael Weiss) och utspelas 13 000 år före Kristus i en procedurellt genererad och ljuvligt pixlig fantasyvärld.

Nu har vi fått en ny stämningsfull gameplay-trailer och ett lanseringsdatum: Songbringer släpps den 1 september till Steam och Windows 10, vilket faktiskt är redan om mindre än tre veckor, tro det eller ej. Man kan spela spelet både på egen hand eller i co-op över delad skärm, och man kommer få utforska 10 grottor sammankopplade av öppna landskap.

Här är den nya gameplay-trailern för Songbringer.

Songbringer Gameplay Trailer – ESRB

SONGBRINGER coming to Xbox One, Windows 10 and Steam on 1st September and PS4 on 5th September.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar