Planet Coaster-studion tar sig an Jurassic Park

Planet Coaster-studion tar sig an Jurassic Park

Under gårdagskvällens presentation på Gamescom höll sig Microsoft främst till spel som kommer släppas i höst. Men det innebär inte att vi inte också fick premiärvisningar av helt nya spel, såsom Jurassic World Evolution, ett managment-spel som äger rum på Isla Nublar, samma ö som huserade världens farligaste nöjespark i Steven Spielbergs filmklassiker från 1993.

Jurassic World Evolution utvecklas av Frontier Developments, samma studio som låg bakom de första Rollercoaster Tycoon-spelen och gav oss Planet Coaster i fjol (Rikard Olsson delade ut 72 procent till spelet i vår recension). Med andra ord finns det gott om kunnande bakom rodret, och utvecklarna utlovar mängder av oförutsägbara utmaningar eftersom “life finds a way”.

Jurassic World Evolution släpps nästa sommar. Här är premiärtrailern.

Jurassic World Evolution ™ Announcement Trailer

Build your own Jurassic World in Jurassic World Evolution. Coming Summer 2018.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar